Natureventyr i Ejby Mose

Tag med pigen Lotte og hendes bedstefar Erling på opdagelse i Ejby Mose og bliv indviet i Mosens Hemmelighed.

Tag familien med til Ejby Mose og prøv Natureventyret "Mosens Hemmelighed". Alt I skal bruge er en mobiltelefon og nogle gode sko. Undervejs hører I den eventyrlige fortælling om pigen Lotte og hendes bedstefar Erling, der sammen med sine barndomsvenner Otto og Lis har oplevet mosens forvandling fra losseplads til rekreativt område.

Løbet kan gennemføres af alle og består af ni poster. På hver post hører I en lydfil og skal svare på et spørgsmål. Foruden fortællingen om Lotte og bedstefar Erling giver turen jer indblik i Ejby Moses historie samt dyre- og planteliv. På sidste post gemmer mosens hemmelighed sig. Ruten er i alt 1,5 km og tager ca. 45 min. Målgruppen er særligt de 4-9 årige. 

Sådan gør I

Hent app'en Natureventyr på en mobil. Den kan hentes både i Apple's App Store og i Google Play. Så er I klar til at gennemføre løbet og finde posterne.

På telefonen kan I se ruten på kort og rækkefølgen af posterne. Når I nærmer jer en post, kan I afspille lydfilen om Lotte og bedstefar Erling. Bagefter kan I svare på et spørgsmål Ejby Mose, før I bliver ledt videre til næste post.

Start ved Spejderhytten på Mosetoften

Løbet starter ved Spejderhytten nær Ejby Hallen. Adressen er Mosetoften 37, 2600 Glostrup.