Gode links til iværksættere

Her kan du finde gode links til viden og sparring om iværksætteri.

Link til virksomhedsguiden

Her er der samlet nødig viden til opstart af virksomhed, forretningsplaner og diverse tjeklister.

 

Link til virk.dk

Erhvervslivets indgang til det offentlige. Her kan du finde oplysninger om indberetninger til offentlige myndigheder mv. Det er også her, du skal registrere din virksomhed til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.  

 

Link til SKATs hjemmeside

Her kan du finde oplysninger om virksomhedsform, moms, bogføring og regnskab, fradrag mv. Herudover kan du læse ofte stillede spørgsmål, som iværksættere har i relation til etablering af egen virksomhed.

  

Link til Erhvervshus Hovedstadens hjemmeside

Har du brug for uvildig, specialiseret vejledning skræddersyet til dit specifikke behov, dine drømme og udfordringer? Så kan du få hjælp i Erhvervshus Hovedstaden.

 

Link til amino.dk

Amino er Danmarks største iværksætter forum, hvor iværksættere mødes og snakker om iværksætteri. 

Her kan du debattere, spørge og meget mere om iværksætteri. Du finder gode råd fra erfarne folk og masser af inspiration. Det er kort sagt stedet hvor iværksættere, virksomheder og rådgivere udveksler erfaringer. 

 

Link til Den Sociale Kapitalfonds hjemmeside

Er du social iværksætter eller virksomhedsdrivende, og er du drevet af at hjælpe udsatte ledige tættere på arbejdsmarkedet, så har Den Sociale Kapitalfond en række enestående og gratis tilbud til dig. Impact Startup hjælper med at styrke din forretning – så du kan bidrage med nye muligheder til gavn for samfundet.