Repair Cafe Glostrup

Alt for mange smider brugbare ting ud. Hvert år havner 3,5 millioner ton affald på genbrugsstationen. Meget af det kunne være solgt videre, genbrugt eller indgået i nye ting.

I Repair Cafe Glostrup sidder fantastiske frivillige klar til at hjælpe dig med at sy, skrue og lappe dine ting, så de kan få nyt liv. Formålet er at gøre op med "smid ud og køb nyt"-kulturen og mindske mængden af affald. Alle reparationer er gratis. Men vi har kun værktøj, så tag selv materialer og reservedele med. Vi kan ikke love, at vi kan fikse alt. Men vi vil gerne gøre et forsøg. Vi stiller ingen garanti og reparerer så vidt muligt sammen med dig. Vi giver gerne en kop kaffe/te imens.

I Repair Cafe vil vi gerne bidrage til at mindske ressourceforbrug og affaldsmængder og give genstande længere liv. Vi er ikke ude på at konkurrere med det lokale erhvervsliv. Så gå til en smed, hvis du skal have svejset og en syerske, hvis du skal have lagt nyt tøj op eller tilrettet det. Se mere om Repair Cafe.

Mød os på Glostrup Bibliotek

Repair Cafe Glostrup holder til på Glostrup Bibliotek på Kildevældets Allé 5. Vi mødes den første lørdag i hver måned kl. 12-14 (dog ferielukket i januar og juli). Hver cafe fremgår af bibliotekets kalender over arrangementer.

Er du selv fiks på fingrene og kunne tænke dig at blive frivillig i Repair Cafe Glostrup, er du meget velkommen. Måske kan du sy/strikke, lodde eller er god til elektronik. Uanset har vi plads til dig. Hvis du er interesseret, så skriv til: gron.guide@glostrup.dk