Naturens Dag i Ejby Mose

Hvert år inviterer Grøn Guide i samarbejde med de lokale biavlere, spejdere, 4-H, bueskytter og Danmarks Naturfredningsforening til en sjov og udfordrende dag i naturens tegn.

Naturens Dag i Ejby Mose afholdes hvert år, om søndagen i uge 36. 

Glæd jer til en dag med masser af spændende naturoplevelser for hele familien. På dagen får I mulighed for at studere mosens fisk helt tæt på og I kan selv indfange insekter med net og studere dem i forstørrelsesglas. Biavlerforeningen åbner op for bistaderne, hvor I iført dragter kan få et indblik i biernes liv. I kan også klappe områdets får eller besøge alpakaerne. Endelig kan I afprøve den gamle høstmetode høslæt eller slappe af ved bålet og få lidt at spise. Der er kaffe og kage til alle. Aktiviteterne er for alle aldre og er gratis. Vi ses på Mosetoften 35 - lige ved Ejbyhallen!

Naturoplevelser styrker børns udvikling

Naturens Dag er en del af Naturens Uge som afholdes hvert år anden uge i september. Formålet med Naturens Uge er at få børn og børnefamilier ud i naturen og give dem inspiration til at komme mere ud hele året - og resten af livet! Naturens Dag åbner dørene til naturen og viser, at det er både nemt og sjovt at få gode naturoplevelser.

Naturens Uge er Danmarks Naturfredningsforening og Friluftsrådets årlige mærkedage for naturoplevelser. I Glostrup bliver dagen arrangeret af Glostrup Kommunes Grøn Guide i samarbejde med Ejby-Glostrup 4H, Ejby Spejderne, biavlerne i KABF og Danmark Naturfredningsforenings lokalafdeling i Glostrup samt Glostrup Bueskyttelaug.

Alle er velkommen til at bidrage med et arrangement. Skriv blot til gron.guide@glostrup.dk, hvis du eller din forening vil være med.