Events

Glostrup er smækfyldt med spændende, sjove, nye og tilbagevendende events.

Sommer i Glostrup - sommerferieaktiviteter for børn og unge 

TILMELDING ER ÅBEN. Sommerferieaktiviteter er for børn og unge i alderen 6 - 18 år, der bor i Glostrup. Se alle de sjove og spændende aktiviteter og tilmeld dig allerede nu. 

Vælg den uge du er hjemme og se dine muligheder. Flere sommerferieaktiviteter er gratis at deltage i, og andre koster 30 kr. pr. dag. Nogle aktiviteter kræver tilmelding (typisk en uge før), andre kan du bare møde op til.
Flere har begrænset pladser. Billetter afsættes efter først-til-mølle princippet.
I programmet er også andre aktiviteter, som sker i sommerferien, og som er for alle. Her er andre priser mv. 

Dit barn kan også få hjælp til at melde sig til sommerferieaktiviteter hos fritidsvejlederne eller høre nærmere om mulighederne.

Der kan komme enkelte nye aktiviteter til, så hold øje med siden.

Har du spørgsmål til sommerferieaktiviteter? Kontakt kultur@glostrup.dk.

Feriedetektiv (hele sommerferien)

Alder: alle børn og voksne

Feriedetektiv er et opgaveløb for hele familien, som du kan deltage i morgen, middag og aften i hele sommerferien. Du skal først henvende dig på Glostrup Bibliotek, hvor du får udleveret kort over forskellige områder i Glostrup Kommune. Der skal du så finde forskellige poster med kodebogstaver og opgaver, som du skal bruge til at sammensætte et kodeord. Samtidig er der ved hver post nogle fun-facts om detektiver, så du også bliver klogere på turen.
Når du har fundet alle posterne i et område og løst kodeordet, skal du aflevere kortet på biblioteket igen. 
For hvert område er der en præmie til den vindende familie, der bliver fundet ved lodtrækning blandt de rigtige besvarelser. Præmien for hvert område er en familietur i Glostrup Bio med sodavand og popcorn.
Der bliver også trukket lod blandt alle de rigtige besvarelser i hele kommunen om en familietur i Zoologisk Have i København.

Lodtrækning blandt de korrekte besvarelser gennemføres i uge 34. Vinderne får direkte besked.

Sommerbogen – kick off: mandag d. 17/6 kl. 16-17 

Igen i år kan alle børn i alderen 6-15 år tilmelde sig Sommerbogen, og som altid er der fede bogpræmier på højkant! Sommerbogen er en landsdækkende læsekonkurrence for børn, der går ud på at læse tre bøger (man bestemmer helt selv hvilke!), løse 10 udfordringer og lave tre små anmeldelser.

Alle der læser og løser opgaverne inden den 24. august, kan vælge en lækker bogpræmie på biblioteket. Samtidig deltager du i lodtrækningen om hovedpræmien, som er TØM EN BOGHANDEL PÅ 5 MINUTTER.

Denne mandag eftermiddag fejrer vi at sommerferien står for døren og læselysten kan få frit spil – så kom til sommerbogen-kickoff, hvor børneformidlerne holder en inspirations-booktalk, og du kan få dit opgaveark, et glas saft og lidt popcorn og lad læsefesten starte! 

Alder: børn fra 6-15 år og deres voksne

Tilmelding: Gratis.

 

Bogbingo – styrk hele familiens læselyst med en hyggelig læsedyst i sommerferien! (Hele sommerferien)

Ud over sommerbogen kan resten af familien også dyste i enten Billedbogsbingo (med de mindste) eller Familiebingo (for hele familien med børn i skolealderen) – I kan hente jeres bingoplade, og en god stak bøger, hele sommeren på biblioteket.

 

Pak-kuffert-panik! (hele sommerferien)

Ferien er startet og du skal afsted, men alle dine ting er væk! Kom på biblioteket og gå på jagt efter alt det, du skal bruge på din rejse. Tingene er gemt over HELE biblioteket. Du får udleveret en kuffert og en pakkeseddel af personalet og skal også aflevere den her igen sammen med alle de ting, du har fundet til rejsen – og det hemmelige kodeord!

Vi trækker lod om en præmie blandt alle deltagere, når ferien er slut.

For alle børn.

Ingen tilmelding.

 

Glostrup is(krea)værksted (hele sommerferien)

Biblioteket flyder over med kreativitet, når vi igen i år åbner for Glostrups is(krea)værksted. Kom og klip, tegn, lim og navngiv din yndlings is, der kan gøre alle andre lækkersultne. Isen kan du hænge op i isboden på biblioteket. Vi kårer den lækreste is, som vinder en flot præmie. Biblioteket har alle materialer.

For alle børn.

Ingen tilmelding – foregår ved tegnebordene i børnebiblioteket.

Boganbefalingsmaskine (hele sommerferien)

Har du svært ved at vælge hvad din næste læseoplevelse skal være? Er du modig og klar på at kaste dig ud i noget helt nyt?

Hele sommerferien står bibliotekets boganbefalingsmaskine klar til at smide om sig med gode anbefalinger til børn i alle aldre.

Kom ned og prøv den i den betjente åbningstid.  

Ingen tilmelding.

Streetball / Basketball

Basket kan spilles i hallen eller på gaden. Bare kom - ingen tilmelding 

Glostrup Basketball Klub stiller træner til rådighed med spændende øvelser og masser af basketspil. Alle er velkommen - også hvis du er helt ny.

Vi mødes på de nye streetbaner lørdag / søndag ved Glostrup Stadion fra 12-16 på følgende datoer:

29/30. juni
6/7. juli
3/4. august, 
10/11. august

Hvis det regner går vi i hallen. Der vil være en vand og en snack til fremmødte. 

Sted: Glostrup Idrætsanlæg, Stadionvej 80.

Arrangør: Glostrup Basketball Klub.

Gratis.

Streetball / Basketball

Basket kan spilles i hallen eller på gaden. Bare kom - ingen tilmelding 

Glostrup Basketball Klub stiller træner til rådighed med spændende øvelser og masser af basketspil. Alle er velkommen - også hvis du er helt ny.

Vi mødes på de nye streetbaner lørdag / søndag ved Glostrup Stadion fra 12-16 på følgende datoer:

29/30. juni
6/7. juli
3/4. august, 
10/11. august

Hvis det regner går vi i hallen. Der vil være en vand og en snack til fremmødte. 

Sted: Glostrup Idrætsanlæg, Stadionvej 80.

Arrangør: Glostrup Basketball Klub.

Gratis.

 

Kom og prøv kræfter med at skate, løbe på løbehjul og rulleskøjter sammen med erfarne instruktører fra L.O.W. Academy. Der vil være et (begrænset) antal skateboards, løbehjul og rulleskøjter og beskyttelsesudstyr til låns. Så har du dit eget udstyr, så tag det endelig med. L.O.W har nogle af Danmarks dygtigste skate instruktører, og du får deres bedste tips og tricks i disse to timer. Der sluttes af med en lille konkurrence, hvor du kan vise, hvad du har lært, og måske vinder du noget fra L.O.W. Academy skate shop?

Bare kom og mød op - det er gratis. Måske får du også lyst til at prøve kræfter med street ball/ street basket - det er både lørdag og søndag fra kl. 12 - 16 samme sted. 

Der er street søndage kl. 15-17 med undervisning fra L.O.W. Academy:

30. juni

7. juli

4. august

11. august

Arrangør: Glostrup kommune i samarbejde med L.O.W. Academy.

Sted: Idrætsanlægget, Stadionvej 80.

TILMELDING UDSOLGT - der er venteliste.

Alder: 8-12 år

Kom med og få sjove, lærerige og aktiverende oplevelser med 4H Madskole. Her er madlavning, motion og familie arrangement faste elementer. Det er vigtigt, at du kan deltage hele ugen.  Alle instruktører er frivillige og møder typisk en halv time ind, før Madskolen begynder og bliver ca. en halv time efter. Læs meget mere om 4H Madskoler her: https://www.madskoler.dk/om-madskoler/.

Der er tale om unik deltagerpris. Tilmelding skal ske via ovenstående tilmeldingslink (og ikke via 4H). Ved deltagelse får dit barn et års medlemskab af Ejby-Glostrup 4H, der sender nyhedsbreve. Medlemskabet udløber automatisk, hvis du ikke foretager sig noget.

Har du spørgsmål til 4H Madskoler, kontakt Dorthe Kimer, foreningskonsulent på telefon 23 42 79 25 eller 87 40 87 58, mail: dok@4h.dk.

Der er 4 pladser.

Pris: 120 kr. 

Sted: Nordvangskolen.

 

Klatreskoven inviterer til SommerCamp (er ikke en del af sommerferieaktiviteter) - tilmeldingsfrist 23. juni

Alder: 10-15 år

Pak din taske og forbered dig på en spændende sommeroplevelse i vores SommerCamp for de 10-15 årige! I løbet af fem dage vil du blive introduceret til spændende udfordringer, leg, konkurrencer og selvfølgelig en masse klatring i vores fantastiske Adventure Park. Lær om sikkerhed, knob og toprebsklatring, svæv gennem trætoppene på svævebaner og styrk teamwork med de andre deltagere. Tilmeld dig nu og få en uforglemmelig sommer fyldt med sjov og nye venskaber!

Alle kan deltage
Uanset om du er en erfaren klatrer eller nybegynder, er vores SommerCamp i Klatreskoven det perfekte sted for dig. Vi byder alle niveauer velkommen og skaber et støttende og inkluderende miljø, hvor du kan udforske dine grænser og udfordre dig selv på det niveau, du er på!

Læs mere og tilmeld dig her: https://klatreskoven.dk/products/sommercamp-2023

Pris: 1.995 kr.

Kom til Åben Hal fra kl. 9-14. Det er gratis, og du kommer bare, når du har lyst.

Vi sætter op forskellige rekvisitter som:

Bordfodbold hvor man kan spille 5 mod 5 ( nyhed) * Picketball (nyhed) * Badminton * Airtrack * Hoppeborg * Bordtennis * Område med skumlegetøj til de små.

Onsdag kl. 10 - 12: ballonmand

Sted: Glostrup Idrætspark hal 1, Stadionvej 81.

Du er velkommen til at spise din medbragte mad og drikke i vores foyer. Der vil stå kaffe og vand til fri afbenyttelse.

TILMELDING - hold 1 UDSOLGT

Alder: 9-12 år

Kan du godt lide science eller vil du gerne lære noget nyt, inden hjernen går helt på ferie? Hvordan laver man en bordventilator, kan du få din gadget til at flyve og bliver din far glad, hvis du bygger en robotstøvsuger, der virker? Find ud af det og byg dine helt egne gadgets sammen med en dygtig instruktør fra Gadget Academy.

Alle tilmeldte børn skal kunne begge dage, på enten Hold 1 eller Hold 2. Du skal helst medbringe egen iPad, tablet eller bærbar computer, til at downloade brugsanvisningerne på.

Husk også en god madpakke og en fyldt drikkedunk – din hjerne får brug for masser af energi!

Begrænset antal pladser

Alder: for alle børn i alderen 9-12 år

Sted: på Glostrup Bibliotek – vi skal være i kælderen

Pris: 60 kr. pr. barn.

TILMELDING - kun 1 plads tilbage - skynd dig at tilmeld dig 😀

Alder: + 9 år

Nu får du mulighed for at prøve at lave en af de smukke papirblomster, der er så hotte lige nu. Med crepepapir, ståltråd, glimmer, limpistol og lidt tålmodighed, former du din personlige blomst. Vi har alle materialer, så du skal bare komme.

Sted: Aktivitetscenteret Sydvestvej 12.

Medbring madpakke, hvis du skal videre i SFO.

Arrangør: Aktivitetscenter Sydvestvej. Spørgsmål, sygdom mv. kontakt: 23 82 10 99.

Pris 30 kr.

 

Kom og hyg dig i Glostrup Biograf. 

Billetpris: 30 kr. Køb billet nu eller i biografen.

Kl. 10.00: Paw Patrol: Superfilmen (med dansk tale) Køb billet HER

PAW Patrol-hundehvalpene får superkræfter, da en magisk meteor styrter ned i Adventure City og forvandler dem til The MIGHTY PUPS! For holdets mindste medlem Skye, er de nye kræfter en drøm, der er gået i opfyldelse. Men hvalpenes ærkerival Humdinger har udtænkt en ny, skummel plan og flygter fra fængslet. Sammen med den gale, meteorbesatte videnskabskvinde Victoria Vance vil han nemlig stjæle superkræfterne og gøre sig selv til superskurk.
Så nu er det op til Mighty Pups at stoppe skurkene og redde Adventure Citys, før det er for sent. Og Skye lærer, at selv den mindste hvalp kan gøre den største forskel.

Kl. 13.00: Super Mario Bros. Filmen (med dansk tale) Køb billet HER

Den ikoniske blikkenslager Mario og hans bror Luigi skal på en farefuld færd gennem en underjordisk labyrint for at redde prinsesse Peach. De bliver transporteret til et magisk land gennem et mystisk rør, da de er i gang med at reparere en vandledning.
Men de to brødre bliver væk fra hinanden, hvilket leder Mario ud på en episk rejse for at finde Luigi. Undervejs må han kæmpe mod mærkelige skabninger for at redde prinsessen fra fangenskab, og tage kampen op mod Bowser.

 

 

 Kom til Åben Hal fra kl. 9-14. Det er gratis, og du kommer bare, når du har lyst.

Kl. 10 - 12: Kom og få et ballondyr

Vi sætter op forskellige rekvisitter som:

Bordfodbold hvor man kan spille 5 mod 5 ( nyhed) * Picketball (nyhed) * Badminton * Airtrack * Hoppeborg * Bordtennis * Område med skumlegetøj til de små.

Sted: Glostrup Idrætspark hal 1, Stadionvej 81.

Du er velkommen til at spise din medbragte mad og drikke i vores foyer. Der vil stå vand og kaffe til fri afbenyttelse.

TILMELDING senest 2. juli

Alder: 7-15 år

De tre musketerer og Zorro ville være chanceløse mod en moderne sportsfægter!
Kunne du tænke dig at prøve at fægte? Lær lidt af teknikken i moderne fægtning og træn din hurtighed, din koncentrationsevne og dine reaktioner på en sjov og udfordrende måde. Vi slutter dagen af med en sjov lille fægte konkurrence mellem deltagerne. Engarde!

Lidt praktisk: Børnene kan afleveres kl. 08.45-9.00 og afhentes kl. 15.00-15.15. Forældre og andre pårørende er meget velkomne til at komme fra kl. 14.00 og kigge på konkurrencen.

Medbring: Sportssko, langærmet trøje, lange træningsbukser, madpakke og drikkedunk.

Arrangør Glostrup Fægteklub. Spørgsmål, sygdom mv. kontakt 28 94 57 28.

Sted: Nordvangskolen hallen.

Gratis.

TILMELDING - hold 2 UDSOLGT

Alder: 9 - 12 år

Kan du godt lide science eller vil du gerne lære noget nyt, inden hjernen går helt på ferie? Hvordan laver man en bordventilator, kan du få din gadget til at flyve og bliver din far glad, hvis du bygger en robotstøvsuger, der virker? Find ud af det og byg dine helt egne gadgets sammen med en dygtig instruktør fra Gadget Academy.

Alle tilmeldte børn skal kunne begge dage, på enten Hold 1 eller Hold 2. Du skal helst medbringe egen iPad, tablet eller bærbar computer, til at downloade brugsanvisningerne på.

Husk også en god madpakke og en fyldt drikkedunk – din hjerne får brug for masser af energi!

Begrænset antal pladser

Sted: Glostrup Bibliotek – vi skal være i kælderen

Pris: 60 kr. pr. barn.

Streetball / Basketball

Basket kan spilles i hallen eller på gaden. Bare kom - ingen tilmelding 

Glostrup Basketball Klub stiller træner til rådighed med spændende øvelser og masser af basketspil. Alle er velkommen - også hvis du er helt ny.

Vi mødes på de nye streetbaner lørdag / søndag ved Glostrup Stadion fra 12-16 på følgende datoer:

29/30. juni
6/7. juli
3/4. august, 
10/11. august

Hvis det regner går vi i hallen. Der vil være en vand og en snack til fremmødte. 

Sted: Glostrup Idrætsanlæg, Stadionvej 80.

Arrangør: Glostrup Basketball Klub.

Gratis

Streetball / Basketball

Basket kan spilles i hallen eller på gaden. Bare kom - ingen tilmelding 

Glostrup Basketball Klub stiller træner til rådighed med spændende øvelser og masser af basketspil. Alle er velkommen - også hvis du er helt ny.

Vi mødes på de nye streetbaner lørdag / søndag ved Glostrup Stadion fra 12-16 på følgende datoer:

29/30. juni
6/7. juli
3/4. august, 
10/11. august

Hvis det regner går vi i hallen. Der vil være en vand og en snack til fremmødte. 

Sted: Glostrup Idrætsanlæg, Stadionvej 80.

Arrangør: Glostrup Basketball Klub.

Gratis.

Kom og prøv kræfter med at skate, løbe på løbehjul og rulleskøjter sammen med erfarne instruktører fra L.O.W. Academy. Der vil være et (begrænset) antal skateboards, løbehjul og rulleskøjter og beskyttelsesudstyr til låns. Så har du dit eget udstyr, så tag det endelig med. L.O.W har nogle af Danmarks dygtigste skate instruktører, og du får deres bedste tips og tricks i disse to timer. Der sluttes af med en lille konkurrence, hvor du kan vise, hvad du har lært, og måske vinder du noget fra L.O.W. Academy skate shop?

Bare kom og mød op - det er gratis. Måske får du også lyst til at prøve kræfter med street ball/ street basket - det er både lørdag og søndag fra kl. 12 - 17 samme sted. 

Der er street søndage kl. 15-17 med undervisning fra L.O.W. Academy:

30. juni

7. juli

4. august

11. august

Arrangør: Glostrup kommune i samarbejde med L.O.W. Academy.

Sted: Idrætsanlægget, Stadionvej 80.

Gratis.

TILMELDING - senest 3. juLI

Alder: 8 – 11 år 

Her får du lov til at prøve at synge og spille på det forskellige instrumenter i et band. Trommer, bas, guitar og keyboard. VI lærer først sangen g så fordeler vi os på instrumenter. Vi roterer rundt så du får lov at prøve alle instrumenter i løbet de 3 dage. Vi spiller danske pop/rock sange, måske en enkelt på engelsk. 

Hver dag er fra kl. 9 - 15. Så husk madpakke og drikkedunk. Der er plads til 6 deltagere.

Pris: 90 kr. 

Underviser Torben Engberg, leder af Glostrup Musikskole. 

Ved spørgsmål, sygdom mv. kontakt: torben.engberg@glostrup.dk, tlf. 23 43 08 30

 

Kom til Åben Hal fra kl. 9-14. Det er gratis, og du kommer bare, når du har lyst.

Vi sætter op forskellige rekvisitter som:

Bordfodbold hvor man kan spille 5 mod 5 ( nyhed) * Picketball (nyhed) * Badminton * Airtrack * Hoppeborg * Bordtennis * Område med skumlegetøj til de små.

Onsdag kl. 10  - 12: Tryllekunstner Lasse K

Sted: Glostrup Idrætspark hal 1, Stadionvej 81.

Du er velkommen til at spise din medbragte mad og drikke i vores foyer. Der vil stå kaffe og vand til fri afbenyttelse.

Ejby IF 1968 inviterer alle børn fra U7 til 15 år på fodboldskole. Det foregår fra kl. 09.00 - 14.00 fra mandag til fredag og ledes af PRO Fodboldskole. Kort fortalt, så er PRO Fodboldskole anført af skoleledere med en fortid som professionelle fodboldspillere. Både drenge og piger er velkommen til at deltage, på alle niveauer 😀.

Læs mere og tilmeld dig her:

HER

Pris: 1499 kr. 

Obs. Vidste du, at der er mulighed for at søge støtte fra puljen til støtte og udstyr? Læs mere under boksen økonomisk udstyr lige HER

TILMELDING senest 7. juli

Alder: 8 – 12 år 

For dig der vil prøve at spille teater. Her kan du lære skuespilteknik, hvordan dine replikker bliver levende og hvordan du med din krop kan understøtte dine replikker. Vi arbejder også med at improvisere, dvs. vi finder på replikker og skuespil, mens vi spiller. Sammen laver vi en lille forestilling, som vi viser for venner og familie den sidste dag. I pauserne hygger vi sammen med de andre, der kommer til sommerferieaktiviteter på Musikskolen.

Husk madpakke og drikkedunk og tøj, som du kan bevæge dig i. 

Underviser: Ronnie Jeppesen, dramaunderviser og leder af den Kreative dramaskole.

Der er plads til max 12 deltagere.

Ved spørgsmål, sygdom el.lign. kontakt: torben.engberg@glostrup.dk, tlf. 23430830.

Pris: 90 kr. 

DENNE SOMMERFERIEAKTIVITET ER DESVÆRRE AFLYST.

Har du set en politistation indefra? Nu har du chancen! Glostrup Lokalpoliti tager os med på en rundvisning på politigården i Albertslund, hvor du får lejlighed til at se stationen og stille spørgsmål om politiets arbejde – og måske kan du prøve et par håndjern!
Vi cykler frem og tilbage, så du skal medbringe din egen cykel og cykelhjelm.

Husk madpakke og noget at drikke, samt påklædning der passer til vejrudsigten.
Aktiviteten gennemføres sammen med Glostrup Lokalpoliti.

Mødested: Glostrup Rådhus.

Arrangør: Kriminalpræventiv medarbejder Lars Jonasson (SSP-Jonas), mobil 29 61 61 29.

Gratis, men tilmelding nødvendig.

TILMELDING - senest 1. juli UDSOLGT - SKRIV DIG PÅ VENTELISTE

Alder: 6 – 15 år

Kombination af danserutiner, teknik og personligt udtryk. Vi træner forskellige koreografier i et team, og når koreografien er på plads, sætter vi pom pom’er på.

Ud over den fysiske træning lægges der også vægt på udvikling af selvværd og selvtillid. Glæde og fællesskabet i fokus - alle kan være med og have det sjovt. Vi holder nogle gode pauser, hygger og taler om, hvordan vi skal lave vores show den sidste dag.

Der er også cheerleading om torsdagen, og du kan komme en dag eller komme begge dage - bare tilmeld, hvad der passer dig.

Husk madpakke og drikkedunk og tøjs, som du kan bevæge dig i.

Underviser Diana Wøhler har trænet fodboldlandsholdets cheerleadere.

Pris: 30 kr. 

Ved spørgsmål, sygdom mv. kontakt kultur@glostrup.dk.

DENNE SOMMERFERIEAKTIVITET ER DESVÆRRE AFLYST - KIG VIDERE OG FIND NOGET ANDET SJOVT ELLER TILMELD DIG MAGNETFISKERI DEN 31. JULI

Alder: 10 - 17 år (mindre børn kan deltage, hvis forældrene er med.)

Er du nysgerrig efter at se, om der måske ligger noget spændende under vandet? Så skal du prøve magnetfiskeri! I tidligere år har vi magnetfisket i søer og moser i Glostrup Kommune, samt ved Vestvolden og i Damhussøen, så i år rykker vi lidt længere væk. Ved magnetfiskeri bruger man en kraftig magnet, som kastes i vandet, og med et reb haler man de magnetiske ”skatte” op. Hvis man fanger noget meget tungt, skal man måske være flere til at hjælpes ad.
Vi tager toget det meste af vejen, men cykler så fra stationen, så du skal medbringe din egen cykel og cykelhjelm.
Det vil være en god idé at medbringe arbejdshandsker og sandaler/sko, der må blive våde.

Medbring: cykel, cykelhjelm, madpakke og drikkevarer samt påklædning, der passer til vejrudsigten.

Mødested: Glostrup Rådhus ved flagstangen.

Arrangør: Kriminalpræventiv medarbejder Lars Jonasson (SSP-Jonas), mobil 29 61 61 29. Aktiviteten gennemføres sammen med Glostrup Lokalpoliti.

Gratis, men tilmelding nødvendig.

TILMELDING senest 3. juli

Alder: + 9 år

Vær med til at kreere en smuk drømmefanger. Vi pynter med fjer og perler. Med lidt tålmodighed former du din personlige drømmefanger. Vi har materialer, så bare kom. Men du må gerne tage eget med, hvis du vil have noget særligt på din drømmefanger.

Medbring: madpakke og drikkedunk.

Aktiviteten forgår i Aktivitetscenteret på Sydvestvej 12.

Centret lukker umiddelbart efter kl. 14.00, hvorfor deltagerne skal hentes til tiden eller selv kunne køre i SFO eller hjem.

Arrangør: Aktivitetscenter Sydvestvej. Ved spørgsmål kontakt 23 82 10 99.

Pris: 30 kr.

 Kom til Åben Hal fra kl. 9-14. Det er gratis, og du kommer bare, når du har lyst.

Kl. 10 - 12: Tryllekunstner Lasse K

Vi sætter op forskellige rekvisitter som:

Bordfodbold hvor man kan spille 5 mod 5 ( nyhed) * Picketball (nyhed) * Badminton * Airtrack * Hoppeborg * Bordtennis * Område med skumlegetøj til de små.

Onsdag kl.10.00-12.00 Ansigtsmaling

Sted: Glostrup Idrætspark hal 1, Stadionvej 81.

Du er velkommen til at spise din medbragte mad og drikke i vores foyer. Der vil stå vand og kaffe til fri afbenyttelse.

Kom og hyg dig i Glostrup Biograf.

Billetpris: 30 kr. Køb her eller i biografen.

Kl. 10.00: Folk og røvere i Kardemomme by https://billet.glostrupbio.dk/billetter/29069/24389?org=142

Kardemomme by er en hyggelig og travl lille by fuld af smilende mennesker, med egen sporvogn og verdens flinkeste politimand. En by, hvor alt ånder fred og idyl – hvis det altså ikke lige havde været for de tre røvere Kasper, Jesper og Jonatan. Røverne bor lige uden for den fredelige Kardemomme by, og når de har brug for noget, sniger de sig bare ind til byen og stjæler det.
En dag bliver røverne arresteret og anbragt i byens fængsel. Men da en brand bryder ud, får trioen en ny chance for at bevise over for byen, at de er mere end bare røvere. Mon det lykkes dem at komme tilbage på sporet?

Kl. 13.00: Langt fra andedammen (med dansk tale) https://billet.glostrupbio.dk/billetter/29497/24391?org=142

I andefamilien er man ikke helt enige om, hvor vinteren skal tilbringes henne. Andemor Ann vil sydpå, mens andefar Mads bekymrer sig mere for de farer, flyveturen kan udsætte familien for. Men da en andefamilie på træk lander i deres dam og fortæller om eksotiske steder, får Ann overtalt Mads til at tage på familieferie til det tropiske Jamaica, så børnene Dax og Maj kan komme ud og opleve verden.

TILMELDING senest 3. juli

Alder: 6 – 15 år

Kombination af danserutiner, teknik og personligt udtryk. Vi træner forskellige koreografier i et team, og når koreografien er på plads, sætter vi pom pom’er på.

Ud over den fysiske træning lægges der også vægt på udvikling af selvværd og selvtillid. Glæde og fællesskabet i fokus - alle kan være med og have det sjovt. Vi holder nogle gode pauser, hygger og taler om, hvordan vi skal lave vores show den sidste dag.

Der er også cheerleading tirsdag i denne uge. Du kan komme en dag eller begge dage - bare tilmeld, hvad der passer dig.

Husk madpakke og drikkedunk og tøjs, som du kan bevæge dig i.

Underviser Diana Wøhler har trænet fodboldlandsholdets cheerleadere.

Ved spørgsmål, sygdom mv. kontakt kultur@glostrup.dk.

Pris: 30 kr

 

Åben for alle

På sommerens hyggelige krea workshop med Susse Volander, skal vi bygge små huse, broer, dukkesenge, eller hvad du selv finder på, ud af grene. Susse har en masse forskellige genbrugs ting med, man kan bruge, så man virkelig får brugt sin dejlige fantasi.

Vi skal også bygge af forskellige kort, - og dem kan man lave sjove ting af. Her viser Susse små hytter lavet af fodboldkort og spillekort.

Vi limer med limpistoler, decopage lim og bruger stof, perler, dimser og dippedutter til at fylde masser af sjov på.

Kom og vær med og slip fantasien fri.

Tag en madpakke og drikkedunk med hver dag.

Underviser, billedkunstner Susse Volander,

Spørgsmål, sygdom mv. kontakt Torben Engberg på telefon 4346 8640 eller mobil 2343 0830, torben.engberg@glostrup.dk. 

Kom til Åben Hal fra kl. 9-14. Det er gratis, og du kommer bare, når du har lyst.

Vi sætter op forskellige rekvisitter som:

Bordfodbold hvor man kan spille 5 mod 5 ( nyhed) * Picketball (nyhed) * Badminton * Airtrack * Hoppeborg * Bordtennis * Område med skumlegetøj til de små.

Onsdag kl.10.00-12.00 Ansigtsmaling

Sted: Glostrup Idrætspark hal 1, Stadionvej 81.

Du er velkommen til at spise din medbragte mad og drikke i vores foyer. Der vil stå kaffe og vand til fri afbenyttelse.

Vi tilbyder atter Sommerferieaktivitet i uge 29. 

Ikke så meget sniksnak - håndbolden kalder mandag - fredag kl. 11-13 i Glostrup hal 1, Stadionvej 80.

Kom ind i håndboldens univers, få lidt motion masser af grin og det allerbedste, en masser lækker familie tid.

ALLE, UANSET ALDER, HØJDE, DRØJDE, SOLBRUN ELLER BLEG, UDFODRINGER ELLER EJ, SÅ ER DER PLADS TIL DIG.

🤾‍♀️🏃🏻☀️🤾‍♀️🏃🏻☀️🤾‍♀️🏃🏻☀️🤾‍♀️🏃🏻☀️🤾‍♀️🏃🏻☀️

Samarbejde mellem IF32 GHI - Glostrup Håndbold og Idræt - Lykkeliga IF32 GHI Greenies og Glostrup Kommune - bedre kombination findes ikke 😜

Vi er et stærkt trænerteam, der står klar til at guide jer ind i håndboldens rammer og formåen 💚🤾‍♀️🏃🏻💚

Vi inviterer også på lidt vand/juice og frugt mv. i de indlagte pauser. Så det eneste du skal medbringe er sportstøj og indendørssko. 

Det er gratis at deltage og ingen tilmelding. Du kommer bare.

Evt. spørgsmål kan rettes til Tina Lindskov Larsen, formand for IF32 GHI - Glostrup Håndbold og Idræt på telefon 2856 5010.

Kom og hyg dig i Glostrup Biograf.

Billetpris: 30 kr.

Kl. 10.00: Super Mario Bros. Filmen (med dansk tale) https://billet.glostrupbio.dk/billetter/29070/24393?org=142

Den ikoniske blikkenslager Mario og hans bror Luigi skal på en farefuld færd gennem en underjordisk labyrint for at redde prinsesse Peach. De bliver transporteret til et magisk land gennem et mystisk rør, da de er i gang med at reparere en vandledning. Men de to brødre bliver væk fra hinanden, hvilket leder Mario ud på en episk rejse for at finde Luigi. Undervejs må han kæmpe mod mærkelige skabninger for at redde prinsessen fra fangenskab, og tage kampen op mod Bowser.

Kl. 13.00: Folk og røvere i Kardemomme by https://billet.glostrupbio.dk/billetter/29069/24395?org=142

Kardemomme by er en hyggelig og travl lille by fuld af smilende mennesker, med egen sporvogn og verdens flinkeste politimand. En by, hvor alt ånder fred og idyl – hvis det altså ikke lige havde været for de tre røvere Kasper, Jesper og Jonatan. Røverne bor lige uden for den fredelige Kardemomme by, og når de har brug for noget, sniger de sig bare ind til byen og stjæler det. En dag bliver røverne arresteret og anbragt i byens fængsel. Men da en brand bryder ud, får trioen en ny chance for at bevise over for byen, at de er mere end bare røvere. Mon det lykkes dem at komme tilbage på sporet?

Kom til Åben Hal fra kl. 9-14 og få malet en lille ansigtstegning mellem kl. 10 - 12. 

Vi sætter op forskellige rekvisitter som:

Bordfodbold hvor man kan spille 5 mod 5 ( nyhed) * Picketball (nyhed) * Badminton * Airtrack * Hoppeborg * Bordtennis * Område med skumlegetøj til de små.

Du er velkommen til at spise din medbragte mad og drikke i vores foyer. Der vil stå kaffe og vand til fri afbenyttelse.

Sted: Glostrup Idrætspark hal 1, Stadionvej 81.

Gratis.

Kom til Åben Hal fra kl. 9-14. Det er gratis, og du kommer bare, når du har lyst.

Vi sætter op forskellige rekvisitter som:

Bordfodbold hvor man kan spille 5 mod 5 ( nyhed) * Picketball (nyhed) * Badminton * Airtrack * Hoppeborg * Bordtennis * Område med skumlegetøj til de små.

Onsdag kl.10.00-12.00: kom og få et ballondyr.

Du er velkommen til at spise din medbragte mad og drikke i vores foyer. Der vil stå kaffe og vand til fri afbenyttelse.

Sted: Glostrup Idrætspark hal 1, Stadionvej 81.

Gratis.

TILMELDING - senest 20. juli

Alder 8-13 år

Find din indre akrobat frem og kom til sommercirkus.
Sammen skal vi udforske cirkusdiscipliner som akrobatik, jonglering og balancekunst. Vi skal udfordre kroppen, få sved på panden, lave de sejeste menneske pyramider og måske bliver du en mester til at stå på hænder eller til at holde 3 bolde i luften. Men mest af alt skal vi grine, lege og have det sjovt sammen.

Cirkusforløbet er mandag til fredag fra kl. 9-15 hver dag.  Vi afslutter ugen med en lille visning for forældre fredag kl. 14.00. Du skal have lyst til at deltage hele ugen.

Medbring: madpakke og drikkevarer til frokost og vanddunk til træning. Vi har lidt snacks/ frugt til i løbet af dagen.

Max 16 deltagere.

Spørgsmål eller evt. sygdom under cirkusskolen, kontakt underviserne Jasmin Werth, telefon: 51 91 14 17, jasmin@werth.dk eller Bamse Andersson, telefon: 24 26 11 23, jonas_andersen117@hotmail.com

Bliver du forhindret, er det vigtigt at melde afbud, da der er venteliste til sommercirkus. Kontakt kultur@glostrup.dk.

Gratis

TILMELDING

Alder: 7 - 15 år

Cheerleading er en kombination af danserutiner, teknik og personligt udtryk. Vi træner forskellige koreografier i et team, og når koreografien er på plads, sætter vi pom pom’er på.

Ud over den fysiske træning lægges der også vægt på udvikling af selvværd og selvtillid. Glæde og fællesskabet i fokus - alle kan være med og have det sjovt. Vi holder nogle gode pauser, hygger og taler om, hvordan vi skal lave vores show den sidste dag, hvor forældre og andre er velkomne. Det er fra mandag til fredag fra kl. 9-15, og det er vigtigt, at du kan og har lyst til at være med alle dage, når du tilmelder dig.

Medbring: madpakke og drikkedunk og tøj, som du kan bevæge dig i.

Underviser Diana Wøhler har trænet fodboldlandsholdets cheerleadere i 7 år.

Spørgsmål, sygdom mv. kontakt:  kultur@glostrup.dk.

Gratis.

TILMELDING

Alder: + 8 år

Kom og hav nogle sjove timer i Glostrup Klatreskov. 

Du bliver introduceret til spændende udfordringer, leg, konkurrencer og selvfølgelig en masse klatring i vores fantastiske Adventure Park.
Lær om sikkerhed, knob og toprebsklatring, svæv gennem trætoppene på svævebaner og styrk teamwork med de andre deltagere. Tilmeld dig nu og få en uforglemmelig sommer fyldt med sjov og nye venskaber!

Medbring madpakke, drikkedunk og tøj, du kan bevæge dig i.

Max. 8 personer

Evt. spørgsmål, sygdom mv. kontakt klatreskoven@gmail.com.

Pris: 30 kr. 

TILMELDING

Alder: + 8 år

Du bliver introduceret til spændende udfordringer, leg, konkurrencer og selvfølgelig en masse klatring i vores fantastiske Adventure Park.
Lær om sikkerhed, knob og toprebsklatring, svæv gennem trætoppene på svævebaner og styrk teamwork med de andre deltagere. Tilmeld dig nu og få en uforglemmelig sommer fyldt med sjov og nye venskaber!

Medbring madpakke og drikkedunk og tøj, som du kan bevæge dig i.

Max 8 personer.

Sted: Glostrup Klatrepark.

Evt. spørgsmål, sygdom mv. kontakt klatreskoven@gmail.com.

Pris: 30 kr. 

TILMELDING

Alder: + 8 år

Du bliver introduceret til spændende udfordringer, leg, konkurrencer og selvfølgelig en masse klatring i vores fantastiske Adventure Park.
Lær om sikkerhed, knob og toprebsklatring, svæv gennem trætoppene på svævebaner og styrk teamwork med de andre deltagere. Tilmeld dig nu og få en uforglemmelig sommer fyldt med sjov og nye venskaber!

Medbring madpakke og drikkedunk og tøj, som du kan bevæge dig i.

Max 8 personer.

Sted: Glostrup Klatrepark.

Evt. spørgsmål, sygdom mv. kontakt klatreskoven@gmail.com.

Pris: 30 kr. 

Kom og få et par hyggelige timer i Glostrup Biograf.

Billetpris: 30 kr.

Kl. 10.00: Langt fra andedammen (med dansk tale) https://billet.glostrupbio.dk/billetter/29497/24397?org=142

I andefamilien er man ikke helt enige om, hvor vinteren skal tilbringes henne. Andemor Ann vil sydpå, mens andefar Mads bekymrer sig mere for de farer, flyveturen kan udsætte familien for. Men da en andefamilie på træk lander i deres dam og fortæller om eksotiske steder, får Ann overtalt Mads til at tage på familieferie til det tropiske Jamaica, så børnene Dax og Maj kan komme ud og opleve verden.

Kl. 13.00: Paw Patrol: Superfilmen (med dansk tale) https://billet.glostrupbio.dk/billetter/29496/24399?org=142

PAW Patrol-hundehvalpene får superkræfter, da en magisk meteor styrter ned i Adventure City og forvandler dem til The MIGHTY PUPS! For holdets mindste medlem Skye, er de nye kræfter en drøm, der er gået i opfyldelse.
Men hvalpenes ærkerival Humdinger har udtænkt en ny, skummel plan og flygter fra fængslet. Sammen med den gale, meteorbesatte videnskabskvinde Victoria Vance vil han nemlig stjæle superkræfterne og gøre sig selv til superskurk.
Så nu er det op til Mighty Pups at stopper skurkene og redde Adventure Citys, før det er for sent. Og Skye lærer, at selv den mindste hvalp kan gøre den største forskel.

Kom til Åben Hal fra kl. 9-14 og få et ballondyr / ansigtsmaling fra kl. 10 - 12.

Vi sætter op forskellige rekvisitter som:

Bordfodbold hvor man kan spille 5 mod 5 ( nyhed) * Picketball (nyhed) * Badminton * Airtrack * Hoppeborg * Bordtennis * Område med skumlegetøj til de små.

Du er velkommen til at spise din medbragte mad og drikke i vores foyer. Der vil stå kaffe og vand til fri afbenyttelse.

Sted: Glostrup Idrætspark hal 1, Stadionvej 81.

Gratis

TILMELDING

Alder: + 8 år

Du bliver introduceret til spændende udfordringer, leg, konkurrencer og selvfølgelig en masse klatring i vores fantastiske Adventure Park.
Lær om sikkerhed, knob og toprebsklatring, svæv gennem trætoppene på svævebaner og styrk teamwork med de andre deltagere. Tilmeld dig nu og få en uforglemmelig sommer fyldt med sjov og nye venskaber!

Medbring madpakke og drikkedunk og tøj, som du kan bevæge dig i.

Max 8 personer.

Sted: Glostrup Klatrepark.

Evt. spørgsmål, sygdom mv. kontakt klatreskoven@gmail.com.

Pris: 30 kr. 

TILMELDING senest 24. juli

Alder: 1. - 8. klasse

Showdance, Hip Hop, Street, samt flere danse former. Her er vide muligheder og meget få grænser. Musikken er især ny musik. Du kommer til at prøve flere danseformer med henblik på en afsluttende opvisning i Glostrup Shopping Center. Har du lyst til at blive udfordret med de nye og fedeste bevægelser, så meld dig til. Der gives en kort præsentation af trænere og dansen mandag formiddag af lederen. Der uddeles et program for sommerferie danseugen. Trænerne giver introduktion af dansen mandag formiddag.

Medbring: træningstøj, inde sko eller bare tæer, madpakke, frugt og drikkedunk. Øvrigt aftales på holdet.

Pris: 150 kr.

Sted: Nordvangskolens aula.

Arrangør: HDF Hvissinge Danseforening. 

Spørgsmål før afholdelse kontakt Kim på telefon 40 50 68 07. Under danseugen kontakt 20 13 81 31.

TILMELDING

Har du lyst til at prøve at male graffiti sammen med en professionel graffitikunstner? Du behøver ikke at have prøvet det før eller være god til at tegne, og du får hjælp til at slå dine første streger og måske male dine første bogstaver eller figurer. Vi er kreative og skal have det sjovt sammen, mens vi tegner de indledende skitser på papir og derefter maler tegningerne op. Med graffitiværkstedet får du adgang til at prøve at male og få professionel kunstundervisning – og du kommer ind i en verden hvor intet er rigtigt eller forkert og et væld af muligheder åbner sig. I samarbejde med Graffitikunstner Jacob i.

Tag gerne lidt gammelt tøj på der kan tåle en klat maling! Medbring madpakke og drikkedunk.

Begrænset antal pladser

Alder: 10-12 år.

Sted: Glostrup Bibliotek, græsplænen bag biblioteket + bibliotekssalen – vi mødes i salen.

Pris: 30 kr. pr. barn.

TILMELDING senest 24. juli

Alder: 10 - 17 år (mindre børn kan deltage, hvis forældrene er med.)

Er du nysgerrig efter at se, om der måske ligger noget spændende under vandet? Så skal du prøve magnetfiskeri! I tidligere år har vi magnetfisket i søer og moser i Glostrup Kommune, samt ved Vestvolden og i Damhussøen, så i år rykker vi lidt længere væk. Ved magnetfiskeri bruger man en kraftig magnet, som kastes i vandet, og med et reb haler man de magnetiske ”skatte” op. Hvis man fanger noget meget tungt, skal man måske være flere til at hjælpes ad.
Vi tager toget det meste af vejen, men cykler så fra stationen, så du skal medbringe din egen cykel og cykelhjelm.
Det vil være en god idé at medbringe arbejdshandsker og sandaler/sko, der må blive våde.

Medbring: cykel, cykelhjelm, madpakke og drikkevarer samt påklædning, der passer til vejrudsigten.

Mødested: Glostrup Rådhus ved flagstangen.

Aktiviteten gennemføres sammen med Glostrup Lokalpoliti.

Der kan max være 15 deltagere. 

Gratis.

 TILMELDING

Alder: 10-12 år

Har du lyst til at prøve at male graffiti sammen med en professionel graffitikunstner? Du behøver ikke at have prøvet det før eller være god til at tegne, og du får hjælp til at slå dine første streger og måske male dine første bogstaver eller figurer. Vi er kreative og skal have det sjovt sammen, mens vi tegner de indledende skitser på papir og derefter maler tegningerne op. Med graffitiværkstedet får du adgang til at prøve at male og få professionel kunstundervisning – og du kommer ind i en verden hvor intet er rigtigt eller forkert og et væld af muligheder åbner sig. I samarbejde med Graffitikunstner Jacob i.

Tag gerne lidt gammelt tøj på der kan tåle en klat maling! Medbring madpakke og drikkedunk.

Begrænset antal pladser

Alder: 10-12 år.

Sted: Glostrup Bibliotek, græsplænen bag biblioteket + bibliotekssalen – vi mødes i salen.

Pris: 30 kr. pr. barn.

TILMELDING - senest 25. juli

Har du set en politistation indefra? Nu har du chancen! Glostrup Lokalpoliti tager os med på en rundvisning på politigården i Albertslund, hvor du får lejlighed til at se stationen og stille spørgsmål om politiets arbejde – og måske kan du prøve et par håndjern!
Vi cykler frem og tilbage, så du skal medbringe din egen cykel og cykelhjelm.

Husk madpakke og noget at drikke samt påklædning, der passer til vejrudsigten.

Mødested: Glostrup Rådhus

Arrangør: Kriminalpræventiv medarbejder Lars Jonasson (SSP-Jonas), mobil 29616129. 
Aktiviteten gennemføres sammen med Glostrup Lokalpoliti.

Gratis, men tilmelding nødvendig.

Streetball / Basketball. Basket kan spilles i hallen eller på gaden. Bare kom - ingen tilmelding 

Glostrup Basketball Klub stiller træner til rådighed med spændende øvelser og masser af basketspil. Alle er velkommen - også hvis du er helt ny.

Vi mødes på de nye streetbaner lørdag / søndag ved Glostrup Stadion fra 12-16 på følgende datoer:

29/30. juni
6/7. juli
3/4. august, 
10/11. august

Hvis det regner, går vi i hallen. Der vil være en vand og en snack til fremmødte. 

Sted: Glostrup Idrætsanlæg, Stadionvej 80.

Arrangør: Glostrup Basketball Klub.

Gratis.

Streetball / Basketball. Basket kan spilles i hallen eller på gaden. Bare kom - ingen tilmelding 

Glostrup Basketball Klub stiller træner til rådighed med spændende øvelser og masser af basketspil. Alle er velkommen - også hvis du er helt ny.

Vi mødes på de nye streetbaner lørdag / søndag ved Glostrup Stadion fra 12-16 på følgende datoer:

29/30. juni
6/7. juli
3/4. august, 
10/11. august

Hvis det regner går vi i hallen. Der vil være en vand og en snack til fremmødte. 

Sted: Glostrup Idrætsanlæg, Stadionvej 80.

Arrangør: Glostrup Basketball Klub.

Gratis.

Kom og prøv kræfter med at skate, løbe på løbehjul og rulleskøjter sammen med erfarne instruktører fra L.O.W. Academy. Der vil være et (begrænset) antal skateboards, løbehjul og rulleskøjter og beskyttelsesudstyr til låns. Så har du dit eget udstyr, så tag det endelig med. L.O.W har nogle af Danmarks dygtigste skate instruktører, og du får deres bedste tips og tricks i disse to timer. Der sluttes af med en lille konkurrence, hvor du kan vise, hvad du har lært, og måske vinder du noget fra L.O.W. Academy skate shop?

Bare kom og mød op - det er gratis. Måske får du også lyst til at prøve kræfter med street ball/ street basket - det er både lørdag og søndag fra kl. 12 - 16 samme sted. 

Der er street søndage kl. 15-17 med undervisning fra L.O.W. Academy:

30. juni

7. juli

4. august

11. august

Arrangør: Glostrup kommune i samarbejde med L.O.W. Academy.

Sted: Idrætsanlægget, Stadionvej 80.

Gratis

Klatreskoven inviterer til SommerCamp (er ikke en del af sommerferieaktiviteter) - tilmeldingsfrist 28. juli

Alder: 10-15 år

Pak din taske og forbered dig på en spændende sommeroplevelse i vores SommerCamp for de 10-15 årige! I løbet af fem dage vil du blive introduceret til spændende udfordringer, leg, konkurrencer og selvfølgelig en masse klatring i vores fantastiske Adventure Park. Lær om sikkerhed, knob og toprebsklatring, svæv gennem trætoppene på svævebaner og styrk teamwork med de andre deltagere. Tilmeld dig nu og få en uforglemmelig sommer fyldt med sjov og nye venskaber!

Alle kan deltage
Uanset om du er en erfaren klatrer eller nybegynder, er vores SommerCamp i Klatreskoven det perfekte sted for dig. Vi byder alle niveauer velkommen og skaber et støttende og inkluderende miljø, hvor du kan udforske dine grænser og udfordre dig selv på det niveau, du er på!

Læs mere og tilmeld dig her: https://klatreskoven.dk/products/sommercamp-2023

Pris: 1.995 kr.

TILMELDING MANDAG KL. 11 - 12 

TILMELDING MANDAG KL. 13-14 UDSOLGT

Alder:  6 – 10 år

Her kan du komme og prøve at spille på enten violin eller cello. Du lærer at holde buen rigtigt og stryge på de løse strenge, og så slutter vi med, at prøve at spille sammen.

Undervisere: Kristine Barfod Roos og NN (navn på vej). 

Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding. Der er plads til max 4 deltagere per smagsprøve.

Spørgsmål, sygdom el.lign. kontakt Torben Engberg, leder af Musikskolen, tlf. 2343 0830, torben.engberg@glostrup.dk.

TILMELDING MANDAG KL. 13 - 14 UDSOLGT 

TJEK OM DER ER PLADS KL. 11: TILMELDING MANDAG KL. 11 - 12 

Alder:  6 – 10 år

Her kan du komme og prøve at spille på enten violin eller cello. Du lærer at holde buen rigtigt og stryge på de løse strenge, og så slutter vi med, at prøve at spille sammen.

Undervisere: Kristine Barfod Roos og NN (navn på vej). 

Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding. Der er plads til max 4 deltagere per smagsprøve.

Spørgsmål, sygdom el.lign. kontakt Torben Engberg, leder af Musikskolen, tlf. 2343 0830, torben.engberg@glostrup.dk.

Kom og vær med til at opfiske krebs, tælle, måle og kønsbestemme dyrene ved søen i Gadager. Biologerne Sune og William vil undervejs fortælle om krebsene og økosystemet i søen. Arrangementet er gratis og kræver ikke tilmelding. Bare kom og vær med!

Krebsene vi opfisker, er de invasive galiziske sumpkrebs. De har ingen naturlige fjender og kommer derfor hurtigt til at dominere søen. De æder æg fra padder og fisk og roder op i søbunden, så planter har svært ved at gro og vandet bliver uklart. Det vil vi gerne gøre noget ved – og vi har brug for din hjælp!

Hvis du vil være med til at slå et slag for naturen, lære mere om krebs, søer og biodiversitet – så mød op ved søen i Gadager den 6. august. Vi tager fælder op flere gange i løbet af dagen. Du er velkommen til at være med både formiddag og eftermiddag eller bare en del af dagen. Mor, far og bedsteforældre er også velkomne.

Vi sørger for udstyr til opfiskning og måling. Du skal selv huske en madpakke, gummistøvler samt at klæde dig efter vejret. Tag for en sikkerheds skyld et ekstra sæt tøj med, hvis du skulle være uheldig at blive våd 😊.

Sted: søen i Gadager.

Medbring: Gummistøvler, madpakke og et ekstra sæt tøj.

Arrangør og kontakt: Miljøafdelingen i Glostrup Kommune og AstaCon. Har du spørgsmål, skriv til: miljo@glostrup.dk.

Gratis.

Kom og vær med til at opfiske krebs, tælle, måle og kønsbestemme dyrene ved søen i Skovager. Biologerne Sune og William vil undervejs fortælle om krebsene og økosystemet i søen. Arrangementet er gratis og kræver ikke tilmelding. Bare kom og vær med!

Krebsene vi opfisker, er de invasive galiziske sumpkrebs. De har ingen naturlige fjender og kommer derfor hurtigt til at dominere søen. De æder æg fra padder og fisk og roder op i søbunden, så planter har svært ved at gro og vandet bliver uklart. Det vil vi gerne gøre noget ved – og vi har brug for din hjælp!

Hvis du vil være med til at slå et slag for naturen, lære mere om krebs, søer og biodiversitet – så mød op i Gadager den 6. august. Vi tager fælder op flere gange i løbet af dagen. Du er velkommen til at være med både formiddag og eftermiddag eller bare en del af dagen. Mor, far og bedsteforældre er også velkomne.

Vi sørger for udstyr til opfiskning og måling. Du skal selv huske en madpakke, gummistøvler samt at klæde dig efter vejret. Tag for en sikkerheds skyld et ekstra sæt tøj med, hvis du skulle være uheldig at blive våd 😊.

Sted: Søen i Skovager, Skovsletten 10.

Medbring: gummistøvler, madpakke og et ekstra sæt tøj.

Arrangør og kontakt: Miljøafdelingen i Glostrup Kommune og AstaCon. Har du spørgsmål, skriv til: miljo@glostrup.dk.

TILMELDING

Kom til hyggeligt krea værksted på biblioteket, hvor du kan lave dit helt eget spil! Med pap, papir, maling, pynt og kugler designer du dit eget kuglespil eller laver en kuglebane, hvor du bestemmer sværhedsgraden!

Tag en ven med og husk madpakke/drikkedunk.

Begrænset antal pladser

Alder: 5-10 år (børn på 5-7 skal have en voksen hjælper med)

Sted: Glostrup bibliotek - børneudlånet ved kreabordene

Gratis

 

Streetball / Basketball. Basket kan spilles i hallen eller på gaden. Bare kom - ingen tilmelding.

Glostrup Basketball Klub stiller træner til rådighed med spændende øvelser og masser af basketspil. Alle er velkommen - også hvis du er helt ny.

Vi mødes på de nye streetbaner lørdag / søndag ved Glostrup Stadion fra 12-16 på følgende datoer:

29/30. juni
6/7. juli
3/4. august, 
10/11. august

Hvis det regner går vi i hallen. Der vil være en vand og en snack til fremmødte. 

Sted: Glostrup Idrætsanlæg, Stadionvej 80.

Arrangør: Glostrup Basketball Klub.

Gratis.

Streetball / Basketball. Basket kan spilles i hallen eller på gaden. Bare kom - ingen tilmelding 

Glostrup Basketball Klub stiller træner til rådighed med spændende øvelser og masser af basketspil. Alle er velkommen - også hvis du er helt ny.

Vi mødes på de nye streetbaner lørdag / søndag ved Glostrup Stadion fra 12-16 på følgende datoer:

29/30. juni
6/7. juli
3/4. august, 
10/11. august

Hvis det regner går vi i hallen. Der vil være en vand og en snack til fremmødte. 

Sted: Glostrup Idrætsanlæg, Stadionvej 80.

Arrangør: Glostrup Basketball Klub.

Gratis.

Kom og prøv kræfter med at skate, løbe på løbehjul og rulleskøjter sammen med erfarne instruktører fra L.O.W. Academy. Der vil være et (begrænset) antal skateboards, løbehjul og rulleskøjter og beskyttelsesudstyr til låns. Så har du dit eget udstyr, så tag det endelig med. L.O.W har nogle af Danmarks dygtigste skate instruktører, og du får deres bedste tips og tricks i disse to timer. Der sluttes af med en lille konkurrence, hvor du kan vise, hvad du har lært, og måske vinder du noget fra L.O.W. academy skate shop?

Bare kom og mød op - det er gratis. Måske får du også lyst til at prøve kræfter med street ball/ street basket - det er både lørdag og søndag fra kl. 12 - 16 samme sted. 

Der er street søndage kl. 15-17 med undervisning fra L.O.W. Academy:

30. juni

7. juli

4. august

11. august

Arrangør: Glostrup kommune i samarbejde med L.O.W. Academy.

Sted: Idrætsanlægget, Stadionvej 80.

Gratis

Fritidsvejlederne Sara og Morten er klar på SFO'erne til at hjælpe med at se på, hvad der kunne være sjovt for dit barn at være med til. De kan også hjælpe med tilmeldingen. Se datoerne her:

21/05 Vestervangskolen SFO fra kl. 14.00 - 16.00

28/05 Nordvangskolen SFO fra kl. 14.00 - 16.00

30/05 Skovvangskolen SFO fra kl. 14.00 - 16.00

04/06 Søndervangskolen SFO fra kl. 14.00 - 16.00

FORENINGSKONFERENCE 

Hvert andet år inviterer Folkeoplysningsudvalget alle foreninger i Glostrup til en konference. Teamet varierer fra gang til gang - men fælles for alle konferencer er ønsket om fællesskab, udvikling og faglige inputs.  

Vi glæder os allerede til konferencen i 2026.

 

Konferencen 2024 (er afholdt)

 Temaet er Lederskab i forandring

 - hvordan skaber vi rum for nye generationer?

 

Sted: Konferencen afholdes lørdag den 9. marts 2024 i Aktivitetscentret, Sydvestvej 10-12 

Program:

Tid

Begivenhed

Hvem

Kl.   8.15

Registrering og morgenmad
Lokale: Caféen

CFIK

Kl.   9.00

Velkomst ved formanden for Folkeoplysningsudvalget

Borgmesteren byder velkommen
Lokale: Fællessal
Programpræsentation

Anne Tinghus

Kasper Damsgaard

CKIF

Kl.   9.30

Børn og unges sociale form til at tilgå, indgå i og facilitere gode fællesskaber i fritiden

Lokale: Fællessal

Ayse Kosar Larsen

Kl. 10.30

Frivillige unges engagement og succesfulde hold
Lokale: Fællessal

Dan Kornbek Christiansen

Unge fra Glostrups
foreningsliv

Kl. 11.30

Workshoprunde A

 

-   Fokus på viden og ledelsesopgaver, der skaber plads til flere unge

Nye kræfter i bestyrelsen

Ved Esther Rygaard

Lokale: 1

 

For bestyrelsen, der ønsker flere i bestyrelsen eller foreninger, der ønsker flere deltagere eller medlemmer.

·     Rekruttering af nye til bestyrelsen/ledelsen.

·     Er der reelt plads til nye i vores bestyrelse?

·     Hvordan rekrutterer vi de rettet til opgaven?

Obs. Denne workshop tager udgangspunkt i alle målgrupper og aldre.

Plads til nye generationer

Ved Ayse Kosar Larsen

Lokale: Fællessal

 

For trænere, ledere og aktivitetsledere, der ønsker at få flere frivillige involveret.

 

·       Hvordan involveres nye?

·       Hvordan nedbrydes barrierer for deltagelse?

·       Er der plads til nye i vores forening? Og kan de få deres motivationsfaktorer tilfredsstillet?

Strategiudvikling

Ved Poul Danborg

Lokale: 2

 

For ledere, der arbejder med eller gerne vil i gang med strategiudvikling

 

·       Hvilke erfaringer har I med strategi?

·       Hvorfor skal vi have en strategi?

·       Hvad er en strategi i foreningsregi?

·       Hvordan skaber vi en strategi for en involverende kultur i foreningen?

Kl. 12.30

Frokost
Lokale: Caféen

 

 

 

 

 

Kl. 13.30

Styrken ved forskellighed - fokus på diagnoser

Lokale: Fællessal

Inspiration til arbejdet med unge på en sjov måde

Mads Marius

Kl. 14.45

Ungeindsats
Lokale: Fællessal

Få de unge til at sige ”ja tak” til at være frivillig

Christian Sloth

Kl. 15.30

Kaffepause
Lokale: Caféen

 

Kl. 16.00

Workshoprunde B

 

– Fokus på konkrete tiltag og handling

Ungeinvolvering
– hvordan gøres det i praksis?

Ved Christian Sloth

Lokale: Fællessal

For ledere eller foreninger, der ønsker, at flere unge frivillige tager ansvar.

·    Konkrete eksempler fra foreninger, hvor det er lykkes at involvere unge.

·    Deltagerne vil gå fra workshoppen med deres egen handleplan.

 

Inklusion af børn og unge med særlige behov
– udfordringer og løsninger?

Ved Esther Rygaard

Lokale: 1

 

For trænere, ledere og aktivitetsledere, der har erfaringer med eller ønsker at skabe rum for børn, unge og voksne med særlige behov.

 

·    Hvilke erfaringer har I med at inkludere?

·    Hvilke udfordringer har I oplevet?

·    Hvilke løsninger kan vi sammen finde?

Brobygningsindsatser mellem skole og fritidsliv
– hvordan udvikles det gode forløb?

Ved Sara Emborg og
Morten Henriksen

Lokale: 2

 

For ledere eller foreninger, der samarbejder eller ønsker at samarbejde med fx skole eller institutioner.

 

·    Hvordan udvikler vi et attraktivt forløb til fx en skoleklasse?

·    Hvordan tilpasses aktiviteten en målgruppe?

·    Hvad er der af erfaringer med brobygningsindsatser?

·    Hvordan sker den gode brobygning mellem foreningsliv og skole?

Kl. 17.00

Opsamling – Dagens guldkorn og kulørte drinks

Lokale: Fælleslokalet

CKIF

Kl. 18.00

Middag
Lokale: Caféen

 

Kl. 19.00

Aftenhygge
Aktivitetscenteret

 

Kl. 21.30

Tak for i dag

 
         

 

Indhold: 

På workshoppen tilbyder vi en række workshops, som deltagerne kan vælge imellem.

 

 Konferencen afholdes lørdag den 9. marts 2024 i Aktivitetscentret, Sydvestvej 10-12

 

Fejring af frivillige 2024

Kommunalbestyrelsen inviterer alle frivillige i Glostrup Kommune til fejring søndag den 29. september 2024.

De frivillige bydes på det store kagebord, godt fællesskab med andre frivillige og underholdende indslag. Kommunens frivillighedspris og kulturpris bliver uddelt ved arrangementet.

 

Tilmeldingen åbner midt august

 

Praktisk information

Tid: Søndag d. 29. september 2024 kl. 14-16

Sted: Glostruphallen (lokalerne på 1. sal), stadionvej 80, 2600 Glostrup

Tilmelding: ´kommer snart

Arrangementet er gratis – tilmelding er nødvendig

 

 

Tidligere arrangementer

Gratis biograftur og fællesspisning for alle unge frivillige i Glostrup

Søndag den 14. januar 2024 inviteres alle unge frivillige i Glostrup til gratis arrangement i Glostrup Bio. Vi mødes kl. 16 i Biografens foyer, hvor der vil være lidt snacks og hygge. Derefter fortsætter arrangementet inde i biografens mørke, hvor vi skal se filmen Nattevagten. Efter filmen er der fællesspisning.

Du er en ung frivillig, hvis du er mellem 16 og 30 år gammel. Alle deltagere må tage én ven med.

Husk at dele invitationen med unge frivillige i jeres forening!

Det praktiske:

Tid og sted: 14. januar 2024 kl. 16-19 i Glostrup Bio.

Du tilmelder dig arrangementet her. Tilmeldingen er åben til og med 12. januar. 

 

Glostrup Kommune er meget taknemmelig over den store indsats vores frivillige yder rundt omkring i kommunen. Derfor inviterer kommunalbestyrelsen hvert år til arrangementer kun for jer, der lægger et stykke frivilligt arbejde i Glostrup Kommune.

 

Hvert år i september er der Glostrup Børnekulturfestival i Egeparken. Festivalen er for børn i alle daginstitutioner og dagplejere i Glostrup, som har lyst til at skabe en fantastisk dag i fællesskab. Alle deltagende institutioner bidrager med aktiviteter sammen med foreninger og kulturinstitutioner.

Derudover er der hvert år en række workshops med professionelle kunstnere, som laver sjove og kreative aktiviteter for børnene, hvor de fx spiller på tromme, bygger huse af mælkekartoner, maler store malerier eller laver skulpturer af skrald. Der er optræden på scenen fra både professionelle og børn. Glostrup Børnekulturfestivaler en festlig og dejlig dag fyldt med, musik, glade børn, leg og udfoldelse.
Er du interesseret i at være med i Styregruppen, være frivillig på festivalen, eller har du idéer til den kommende festival?

Kontakt Glostrup Bibliotek, som er tovholder på festivalen.

Senior Sommer-træf er et lokalt sommerferietilbud for hjemmeboende pensionister 60+ og førtidspensionister bosat i Glostrup Kommune. I 2024 afvikles arrangementet i uge 32 fra den 5-9. august - alle dage fra 9-14.30 i Aktivitetscentret, Sydvestvej 12. Tilbuddet er særligt målrettet dig, der gerne vil danne nye relationer og føler, at sommerferieperioden kan være lang og ensom. 

På Senior Sommer-træf er der rig mulighed for at socialisere og danne nye relationer. Desuden, får du en god indgang til kultur- og fritidslivet i Glostrup - og får mulighed for, at stifte kendskab til nogle af de mange spændende tilbud der er i Kommunen. 

Senior Sommer-træf er et samarbejdsprojekt mellem Glostrup Kommune og FOF Vestegnen. Herudover er Røde Kors lokalafdeling og Ældre Sagen i Glostrup bidragsydere i 2024. 

Ansøgning

ANSØGNINGSFRISTEN ER SLUT. 

Når der åbnes for tilmelding ansøger du ved at udfylde det digitale ansøgningsskema.

Mere information om tilmelding vil fremgå her på siden i starten af 2025. 

Billet 

Det koster 550 kr. at deltage. Billetten inkluderer foredrag, workshops, udflugt og forplejning eksklusive drikkevarer til maden. Når administrationen har bekræftet at du har fået en plads på SST, vil du modtage en faktura. 

Mere info om Træf 2025 annonceres her på siden og på Glostrup Kommune øvrige kommunikationskanaler i starten af 2025. 

Glostrup Kommune arrangerer hvert år 4 skovture i løbet af maj og start juni. Du skal bo i Glostrup Kommune og være 60+ eller førtidspensionist, for at kunne deltage. 

På de første tre ture skal du være selvhjulpen for at kunne deltage, da der ikke er plejepersonale med. Du kan dog vælge at deltage på skovturen med liftbusser den 4. juni, hvis du har behov for hjælp. 

Årets pensionistskovture er nu afviklet. Programmet for 2025 vil blive meldt ud i starten af det nye år. 

Tid og sted
Offentliggøres i starten af 2025. 

Menu
Frokosten består af en to-retters middag samt kage og kaffe. 

På skovturene for selvhjulpne borgere er der afgang fra Fritidscenteret, Christiansvej 2 og hjemkomst ca. kl. 17.30. 

Tilmelding til skovture med almindelige busser
Offentliggøres i starten af 2025. 
Du kan købe billet på forskellige måder:
• online. 
• På Glostrup Bibliotek i den betjente åbningstid. Husk dit NEM-ID, personalet står klar til at hjælpe dig ved skærmene. 


Pris
Billetten koster 340 kr. Prisen inkluderer forplejning inkl. én genstand til maden (øl, vin, sodavand) samt transport. Billetten kan ikke refunderes, men må gerne gives videre.

 

Skovtur med liftbusser 

Information om turen med liftbusser offentliggøres i starten af 2025. 

Denne skovtur er for dig, der er kørestolsbruger eller af andre helbredsmæssige årsager ikke kan deltage i de øvrige skovture. Destinationen er den samme, men turen er lidt kortere og der er derfor ikke kaffestop på denne tur. Der er opsamling med liftbusser fra ældreboligerne:

 • Nordre Ringvej/Vestervej
 • Kildegården, Asylvej
 • Stenager 6
 • Lilliendalsvej 17

Der er opsamling kl. 10:00 med afgang senest 10:30 og hjemkomst igen ca. kl. 17:15.


Pris
Billetten koster 340 kr. Prisen inkluderer forplejning inkl. én genstand til maden (øl, vin, sodavand) samt transport. Billetten kan ikke refunderes.


Tilmelding
Du tilmelder dig skovturen med liftbusser ved at kontakte Center for Kultur, Idræt og Fritid på tlf.: 23 29 84 86 eller på mail.: kultur@glostrup.dk 

Glostrup Kulturfest 2024

Glostrups store event, der samler hele Glostrup om sjove aktiviteter, musik og fællesskab hedder Glostrup Kulturfest.

Kulturfesten 2024 foregår 31. august i Rådhusparken og foran Glostrup Rådhus. Der er også indendørs aktiviteter rundt omkring i byen. Glostrup Kulturfest er helt åbent og alle aktiviteter og koncerter er gratis.

Glostrup Kulturfest - Ses Vi?

Program for Rådhusscenen og Parkscenen

Klokken Rådhusscenen Parkscenen
12.25-12.30 Åbning af Rådhusscenen ved Borgmester Kasper Damsgaard  
12.30-13.20 MGP-show med Frederik, Sophia, Gustav og Magne  
13.25-13.30   Åbning af Parkscenen
ved Kulturudvalgsformand Dan Kornbek Christiansen
13.30-14.00   Musikskolen Spil Op - harmonikakoncert
14.15-15.00   Glostrup Mandskor - klassisk sangkor
15.00-16.15 L.I.G.A  
16.15-17.00   Gigi, Rask & Taube - Country
17.00-18.00 Musikoret - Rytmisk damekor  
18.00-19.00   Operaunderholdning med Catlen Gjøl mfl.
19.00-20.00 SHE'S THE MOON - pop med et twist  

Program for Rådhusparken

Aktivitet Aktør
Konkurrence om teaterbilletter og indblik i Glostrup Amatør Scenes verden.  Glostrup Amatør Scene
Find dine slægtsrødder Slægtshistorisk Forening for Vestegnen
Prøv at fægte Glostrup Fægteklub
Quiz med Seniorrådet Seniorrådet Glostrup
Alternativ ansigtsmaling med ægte sløringscreme Glostrup Kommunes Veterankoordinator
Hop og leg på hoppeborgen SF Glostrup
Mød Menighedsplejen Glostrup Sogn
Ansigtsmaling og fjerekstensions Radikale Venstre Glostrup
Byg med bøger Glostrup Bibliotek
Karateopvisning Glostrup Karate Klub Yujo-Kai
Kæmpedart, øksekast og skydetelt All Ears
Få en snak om sundhedspolitiske og social humanitære emner Ældre Sagen Glostrup
Rådgivning om unge Varmeværket
Hør om klimaet gennem leg Glostrup Ejendomme
Konkurrence om høreudfordringer, se hvordan et høreapparat virker Høreforeningen Glostrup Lokalafdeling
Se en køreskoleMC og -bil. Test alkobriller og tag en teoritest for sjov. Kirkebjerg Køreskole
Streetart maleri live med Ricky D Art. Kunst & Kultur VSTGN
Mød alpakaerne fra Ejby Mose Ejby Alpaka og Fårelaug - Glostrup
Fotonørder på slap line. Fotokunst analogt og digitalt Glostrup Fotoklub
Spejderliv og leg DDS Solvang Gruppe
Skyd på basketmål og deltag i konkurrence. GIC Glostrup Basketball Klub
Workshop med spraymaling Jens Stentoft - graffitiartist 
Vær med til at bygge en model af Glostrup Vandtårn - kunstworkshop Kunstnerduoen Marie Lau Krogh og Hasse Selvig Sandell
Byvandring Byhistorisk Hus
Kl. Aktivitet Sted Adresse
13-19 Åben grill og seniorhygge for alle - også 60-  Aktivitetscentret Sydvestvej 12
17-18 Koncert med Glostrup Gospel Sognegården Østervej 8
17-20 Biografen bag facaden - rundvisning Sofarækken Glostrup Bio, Bryggergårdsvej 2
20.15 Koncert med Jeppe Almskou og Lukas Høimark Glostrup Kulturhus Glostrup Bio, Bryggergårdsvej 2

Demokratisk Forum for debat og oplæg

9 lokale partiforeninger indbyder til debat. Hver forening har en stand, hvor du kan møde medlemmerne.

Demokratisk Forum finder du på græsset bag Medborgerhuset, Ved Brandstationen 1.

Kl. 13.45 og kl. 16.30 kan du opleve Speakers' Corner på amfiteateret bag Medborgerhuset. Her har aktørerne i Demokratisk Forum mulighed for at holde oplæg à 3 minutter om selvvalgte emner. Efter oplæggene inviteres tilhørerne til videre debat på partiforeningernes egne stande.

De 9 partiforeninger er :

Liberal Alliance i Glostrup
Det Konservative Folkeparti
SF Glostrup
Socialdemokratiet Glostrup
Venstre i Glostrup
Radikale Venstre Glostrup 
Bylisten
Danmarksdemokraterne
Moderaterne

Det var et superfestlig dag, da vi sidst holdt Kulturfest i Glostrup.

Se de hyggelige billeder.

Deltag med en aktivitet på Glostrup Kulturfest 2024

Dagen kommer til at indeholde to musikscener, Rådhusparken spækket med foreningsaktiviteter og Demokratisk Forum.

Vi opfordrer til, at alle aktiviteter foregår udenfor i Rådhusparken.

 

Til aktører i det almene aktivitetsområde
Til aktører i Demokratisk Forum
Til de musiske foreninger og bands
Til virksomheder
Nyhedsbrev
Frivillig
Spørgsmål og svar om Glostrup Kulturfest.pdf

 

Til aktører i det almene aktivitetsområde

Hvem kan deltage i området og vilkår

Foreninger, klubber, enkeltpersoner, virksomheder.
Virksomheder kan maks. opstille en stand og betaler herfor stadepladsgebyr 770 kr. for hele dagen.
Øvrige aktører herunder socialøkonomiske virksomheder betaler ikke stadepladsgebyr.

Stande i området

Aktiviteterne skal inddrage publikum. Der kan sælges mad, drikke og/eller egne producerede varer.
Aktørerne er selv ansvarlige for at søge diverse og evt. tilladelser til salg af deres hhv. produkter.
Alle aktører må reklamere for deres aktivitet eller produkter på deres egen stand. Reklamen skal være af en sådan karakter, at det ikke er til gene for de øvrige aktører i området.
Der kan ikke agiteres eller reklameres for politisk indhold. Disse aktiviteter henvises til Demokratisk Forum. Stiller et politisk parti op med egne pavilloner skal evt. logo eller anden synlig reklame dækkes over.

Foreninger kan søge om underskudsgaranti til deres aktivitet. Se rammerne for underskudsgaranti her. Fristen for at søge underskudsgaranti er overskredet pr. 1. april. Da der er penge tilbage i puljen til underskudsgaranti, kan foreninger, der søger efter fristen, stadig komme i betragtning til at få dækket udgifter helt eller delvist. I løbet af september gøres regnskabet op til de aktører, der har fået underskudsgaranti. De resterende midler i puljen til underskudsgaranti vil derefter blive fordelt mellem alle for sent ankomne ansøgninger iht. til gældende rammer.

Vi henstiller til, at aktører, der tilmelder sig, begrænser sig i ønsket om strømadgang, da kapaciteten på pladsen er begrænset.

I løbet af planlægningsfasen vil vi holde jer opdateret med info, og I er velkomne til at sparre med os om jeres ideer. I vil få mails med alle informationer, som I skal bruge til jeres deltagelse.

Frister

1. april 2024: Frist for ansøgning om underskudsgaranti. Du kan stadig tilmelde en aktivitet, men vi tager forbehold for, at der er plads og kapacitet, hvis der ønskes strømforsyning.
31. august 2024 kl. 12-20: Glostrup Kulturfest

Tilmeld din forening her.

 

Demokratisk Forum

Demokratisk Forum vil være dedikeret og reserveret til demokratisk debat og synliggørelse af politiske standpunkter – fx flyers, plakater og lign. for lokale partiforeninger Til gengæld vil det almene aktivitetsområde for alle aktører ikke kunne anvendes til synliggørelse af politiske standpunkter eller til fx at hænge valgplakater op.

Amfiteatret bag Medborgerhuset stilles til rådighed som Speakers' Corner, hvorfra partierne har adgang til at holde mindre oplæg og taler. Talerne melder sig på talerliste kort før sessionerne og vil blive prioriteret efter først til mølle. Der vil være administrativt personale til rådighed til at styre tid og talerliste kort før og under sessionerne.

Partierne kan deltage i både det almene aktivitetsområde og i det demokratiske, men aktiviteterne skal være adskilt, sådan at politiske aktiviteter foregår i det demokratiske område og Kulturfest-aktiviteter i det almene aktivitetsområde. Fx kan en hoppeborg ikke placeres i det demokratiske område, og valgplakater kan ikke hænges op i det almene aktivitetsområde. 

Det demokratiske forum vil blive markedsført ifm. med markedsføringen af den samlede Glostrup Kulturfest.

Frister

 • 1. april 2024: Frist for endelig tilmelding.
 • 31. august 2024 kl. 12-20: Glostrup Kulturfest

Hvem kan deltage i Demokratisk Forum

 • Lokalt funderede partiforeninger.
 • Råd og interesseforeninger med et samfundsorienteret program.
 • Aktører kan samarbejde om oplæg og stande.

Stande i Demokratisk Forum

 • Hver aktør kan opstille én stand i Demokratisk Forum. Standen kan maksimalt udgøres af en pavillon 3x3 eller dertil svarende samt 1 meter udenomsareal.
 • Fra standen kan der uddeles materiale, debatteres, laves happenings.
 • Der er ingen begrænsning på, hvordan standen kan udsmykkes. Happenings og udsmykninger på de enkelte stande skal dog være af en sådan karakter, at det ikke er til gene for de øvrige aktører i området.
 • Der kan ikke opstilles tivoligøgl, forlystelser eller almene foreningsaktiviteter i Demokratisk Forums område.
 • Aktører er selv ansvarlige for at opsætte, nedtage og rydde op efter endt arrangement – herunder bortskaffe eget affald i de dertil opstillede containere.

 Tilmeld din forening her.

 

Til de musiske foreninger og bands

Vil I gerne spille på en af Glostrup Kulturfests scener?

Skriv til kultur@glostrup.dk med oplysninger om band-/foreningsnavn, kontaktperson, musikretning/-genre og gerne link til video eller lydfil. Vi kontakter hver enkelt band/forening med mere information.

Programmet for 2024s to scener - Rådhusscenen og Parkscenen - er på plads. Det vil blive annonceret i løbet af foråret på vores medier. Henvendelser om at spille gemmes i puljen til de følgende år.

 

Til virksomheder

Find din invitation her til deltagelse med aktivitet.

Tilmeld din virksomhed her.

 

Vil du være leverandør til Glostrup Kulturfest?

Skriv til kultur@glostrup.dk, hvis du mener, du har et relevant produkt til Glostrup Kulturfest.
Har din virksomhed spændende nye eller nyskabende produkter, der skal prøves af i et virkeligt festmiljø, hører vi gerne fra dig. Det kan være særlige møbler, stande, redskaber, fødevarer og meget mere. Vi er åbne for det meste og giver en dækkende tilbagemelding om brug og succes med produktet efter arrangementet.

 

Nyhedsbrev

Du får alle informationer om Glostrup Kulturfest før alle andre, når du tilmelder dig Kulturfestens nyhedsbrev. Skriv til kultur@glostrup.dk

  

Frivillig

Som frivillig på Glostrup Kulturfest indgår du i et sjovt og hyggeligt fællesskab. Nogle af os er frivillige fra den tidligere Glostrup Festival andre er nye og skal lige lære os at kende. Men du skal vide, at du er hjertelig velkommen og bliver taget godt imod. Der er mad og drikke til dig på dagen, og du bliver sat grundigt ind i din opgave.

Nedenfor er beskrevet nogle af opgaverne. Der kommer flere til, så hvis du ikke finder din opgave med det samme. Så skriv til os.

Skriv til lotte.olsen@glostrup.dk Hun kan fortælle dig alt om opgaverne og Kulturfesten.

Opgaverne

Hjælp til strømforsyning af Rådhusparken

De mange aktiviteter i Rådhusparken skal bruge strømforsyning. Det hjælper du elektrikeren med at lægge ud. Du skal fordele kabeltromler og lægge kabler ud. Når vi slutter skal vi ha' samlet alt grejet ind igen. Der kan være en del at slæbe på.

Udlægning af kabler foregår i tidsrummet 8-14. Indsamling af grej foregår fra kl. 20. Du kan byde ind på et af tidsrummene eller dem begge.

Miljøkorps

Miljøkorpset er en gruppe af frivillige, der holder pladsen ryddelig og pæn. I sørger for at skifte affaldscontainere, hvis de er fyldte, I samler affald op under eventet og sørger for, at vi efterlader området, som da vi startede festen op. Alle aktører bliver instrueret i at rydde op efter sig selv. Så det er normalt ikke en stor opgave.

 

Baggrund

I løbet af foråret 2023 har Center for Kultur, Idræt og Fritid udviklet et nyt event i samarbejde med Glostrups foreninger, ildsjæle og virksomheder. Et eventudvalg bestående af repræsentanter fra flere af Glostrups foreninger og virksomheder har foreslået eventets rammer for Kultur- og Fritidsudvalget, som besluttede rammerne i marts 2023.

De fremtidige Kulturfester arrangeres i samarbejde med aktørerne fra år til år.

Glostrup Kulturfest er en følge af en beslutning ifm. vedtagelsen af Glostrup Kommunes budget 2023 om at samtænke Glostrup Festival og Glostrup Kulturnat.
Glostrup Festival og Glostrup Kulturnat blev afholdt for sidste gang i 2022.

Fra september til april kan du den første lørdag i måneden kl. 14-16 opleve en sammensmeltning af koncert, café og kunstudstilling i Glostrup Fritidscenter på Christiansvej 2.

Det sker når Glostrup Kunstforening inviterer til fernisering på månedens udstilling med en anerkendt dansk kunstner. Kunstneren er som regel til stede ved ferniseringen. Under ferniseringen er der livemusik – ofte jazz – og Cafe Fri rykker i dagens anledning ud i storrummet, hvor du har mulighed for at købe noget at spise og drikke.

Arrangementet er et samarbejde mellem Glostrup Kunstforening, Glostrup Musikskole, Café Fri og Glostrup Fritidscenter. Du kan læse mere om kunstforeningens aktiviteter på Glostrup Kunstforening og i aktivitetskalenderen

Hvert år inviterer Grøn Guide i samarbejde med de lokale biavlere, spejdere, 4-H, bueskytter og Danmarks Naturfredningsforening til en sjov og udfordrende dag i naturens tegn.

Se alt om Naturens dag her.

MERE FRI TID - FLERE MULIGHEDER

Inspirationsmesse for nye og kommende pensionister

Står du overfor en fremtid med Mere Fri Tid? Glostrup Kommune slår i samarbejde med Røde Kors Glostrup dørene op for en inspirationsmesse onsdag d. 26. marts 2025 i Aktivitetscentret på Sydvestvej 12. 

Glostrup Kommune har et væld af spændende kultur- og fritidstilbud til seniorer, og denne dag står foreninger og aktiviteter klar til at fortælle om nogle af de fantastisk tilbud. Vi håber på denne måde at kunne give inspiration til, hvordan man som borger i Glostrup Kommune kan få et meningsfuldt pensionistliv. 

Tag naboen, vennen eller partneren under armen og sving forbi til en kop kaffe og en uformel snak. Aktivitetscentret den 26. marts. Arrangementet er gratis og kræver ingen tilmelding.

Vil du gerne vide mere om arrangementet er du velkommen til at kontakte Center for Kultur, Idræt og Fritid på: 23 29 84 86 eller ved at sende en mail til kultur@glostrup.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen til inspirationsmessen.

Den talentfulde og lokale kunstner, Jens Stentoft, er udvalgt blandt 100 ansøgninger til at udføre et offentligt kunstværk i Glostrup Medborgerhus. Kunstværket vil byde på varme og små skjulte detaljer, der vækker de besøgendes nysgerrighed.

Udsmykningen skal skabe en varm velkomst og guide brugerne nemmere rundt i huset, der til dagligt bruges af lokale foreninger og Glostrups Musikskole. I valget af kunstner er der lagt særlig vægt på indgangspartiet og kunstnerens forståelse for brugergruppen. Disse krav opfyldte den lokale kunstner Jens Stentoft, som blev udvalgt blandt de 100 bud, der blev indsendt til opgaven.

"Glostrup Medborgerhus får et gevaldigt kunstnerisk løft med den nye udsmykning af Jens Stentoft. Ud over udsmykning vil det også fungere som en efterspurgt vejviser i huset. Vi glæder os til at se medborgerhuset, når udsmykningen er færdig", siger Henning Richard Jensen, formand for Fællesrådet for Glostrup Medborgerhus.

Mangfoldighed, nærvær og interaktion
Kunstneren selv har haft særligt fokus på at skabe en udsmykning, der udstråler mangfoldighed, nærvær og interaktion mellem mennesker. Jens Stentoft er professionel grafittikunstner og har udviklet en helt unik
streg til at male ansigtsudtryk og portrætkunst. Jens har bl.a. arbejdet for Københavns Zoologisk Have, Lyngby kommune og en række street festivaler.

”Det betyder utrolig meget for mig, at jeg har vundet lige præcis denne opgave. Jeg bor nemlig selv i Glostrup, så det er jo fantastisk at få lov til at bidrage med udsmykning et sted, der nærmest kunne være min baghave. Så ved jeg jo også, at der er rigtig mange dygtige kunstnere, der har budt på opgaven. Så jeg er superstolt og glæder mig til at sætte mit aftryk på Medborgerhuset og Glostrup.” siger Jens.

Alle interesserede kan få lov til at sætte sit helt eget præg på værket. Det vil nemlig være muligt at lave en lille tegning, der kommer til at indgå i det færdige kunstværk. Til den proces vil Jens Stentoft facilitere en workshop på Glostrup Kulturfest 2024 den 31. august.

En styrket identitet til Medborgerhuset
Kunstneren er udvalgt af udsmykningsudvalget bestående af to brugerrepræsentanter fra Glostrup Medborgerhus leder af Glostrup Musikskole, Centerchef for Kultur, Idræt og Fritid og to konsulenter fra
Center for Kultur, Idræt og Fritid i Glostrup Kommune. 

”Med udsmykningen ønsker vi, at både nuværende og kommende brugere af Medborgerhuset får glæde af kunsten der, hvor de færdes til hverdag. Samtidig er lige præcis denne udsmykning i høj grad med til at styrke husets identitet som medborgerhus. Her er alle kultur-, forenings-, og fritidstilbud og borgere velkomne. Det synes jeg, at den valgte kunstner illustrerer rigtig godt. Vi håber, at borgerne vil tage rigtig godt imod værket.” siger formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Dan Kornbek Christiansen.

Udsmykningen forventes gennemført i løbet af efteråret, og indvies ved fernisering i Medborgerhuset. Dato for fernisering offentliggøres på Facebook, glostrup.dk og i Folkebladet, når den er fastlagt. Arrangementet vil være åbent for alle.

Glostrups pensionister 60+ og førtidspensionister inviteres til Sensommer Træf d. 13. september i Aktivitetscentret på Sydvestvej. 

Det bliver en eftermiddag i fællesskabets tegn med langbordsmiddag, underholdning og fællessang. I slutningen af arrangementet vil der desuden være mulighed for vejledning i, hvordan du tilmelder dig nogle af kommunens mange spændende aktiviteter. 

Praktisk information 

Hvornår: Den 13. september 2024 kl. 11.30-14.30.

Hvor: Aktivitetscentret Sydvestvej 12. 

Tilmelding: Arrangementet er gratis men kræver tilmelding. Du tilmelder dig i Aktivitetscentrets café hverdage mellem 9-13. Arrangementet er gratis og inkluderer underholdning samt et let måltid. Drikkevarer skal købes for egen regning. (meddel gerne allergener eller andre behov til Aktivitetscentret). 

Kontakt: Aktivitetscentret Sydvestvej, tlf.: 23 82 10 99.

Åben foreningsuge

I uge 41 åbner Glostrups foreninger igen op for at du gratis og uden tilmelding kan komme forbi og prøve nye aktiviteter! Så drømmer du om at prøve kræfter med en ny fritidsaktivitet, så er dette noget for dig. Der er tilbud til både børn, voksne og seniorer.

 

Så tag din ven, veninde, mor eller nabo under armen og kom ned forbi din lokale forening. Vi vil løbende opdatere hjemmesiden her med hvilke foreningstilbud du helt konkret kan prøve kræfter med.

 

Til foreninger

 

Vil din forenings gerne tilbyde åbne hold i uge 41, så skal I tilmelde jer her.

 

Er der spørgsmål, så kontakt Team Kultur

Gode råd når du selv skal lave events

Droner til event

Tænker du, at det kunne være fedt med nogle cool dronebilleder af dit event. Så læs lige først Trafikstyrelsens information, om hvorfor du ikke må overflyve menneskemængder:

Ingen overflyvning med drone, når folk forsamler sig